Левски (София)Футбол

Ето защо Ел Джемили не взе участие в контролата срещу Вашаш

Офанзивният играч на Левски Джавад ел Джемили не влезе в игра по време на контролата срещу унгарския Вашаш (2:3). Това породи съмнения във феновете дали и той не е „замразен“ от ръководството.

profittips-the best football tips

21-годишният играч не е тормозен от травма и тренира на високи обороти с тима, но Николай Костов е решил да му спести натоварванията по време на проверката.

profittips-the best football tips

Играчи на унгарския тим си позволяваха да влизат остро в краката на футболисти на „сините“, което също може да е наклонило везните за решението на наставника.

profittips-the best football tips

Испанецът страдаше от контузия в края на полусезона и това му попречи да вземе участие в мачовете от средата на ноември до последния мач с Ботев Враца (1:0), пише „Тема спорт“. 21-годишният футболист попадна в групата на сините за двубоя под Околчица, но треньорът Николай Костов не го рискува на тежкия терен. Ел Джемили взе участие в 31 двубоя във всички турнири, в които вкара пет попадения.

В новата схема 4-4-2, на която заложи Николай Костов, 21-годишният играч може да бъде използван на три от позициите – като вътрешен халф, който да е с по-изразени атакуващи функции, на фланга или в ролята на втори нападател. С такъв профил при сините още е Илиян Стефанов.

„Тема спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker