ТОПФутболЦСКА 1948ЦСКА-София

Ето защо сензационният трансфер с Чочев не се получи

ЦСКА стигна до бърз и непоколебим провал по планирана мегасделка. „Червените“ пожелаха голмайстора на Първа лига за миналия сезон и капитан на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев.

profittips-the best football tips

Те обаче бяха принудени да се откажат бързо от сделката, след като им поискаха 2 000 000 евро за халфа, пише „Мач Телеграф“.

profittips-the best football tips

Сумата е четири пъти по-висока от тази, която ЦСКА 1948 искаше за Чочев от клубове зад граница. Според запознати националът е бил спазарен с китайски отбор и такъв от Близкия изток срещу 500 000 евро. Самият футболист обаче отказал тези трансфери, защото искал да бъде в България до съпругата си Сюзън, която наскоро го дари с дете.

profittips-the best football tips

Именно тази информация е накарала ръководството на ЦСКА да поиска да купи Чочев, който имал интерес към трансфер на „Армията“, но четворната цена на халфа категорично е отказала „червените“.

Босът на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов също отрече възможността на този етап Ивайло Чочев да премине в Борисовата градина.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker