Извън БългарияНационалиФутбол

Ето защо Филип Кръстев няма да заиграе в френската Лига 1

Треньорът на Нант Антоан Комбуаре обясни защо не се е стигнало до трансфер на българския национал Филип Кръстев във френския отбор. Това стана на представянето на новия футболист на „канарчетата“ Матис Албин.

profittips-the best football tips

„Просто е. Разбрахме се за парите със „Сити Груп“. Играчът пристигна тук със съветниците си… и цифрите вече бяха съвсем други. Аз нямам повече търпение за това, познавате ме. Правим усилия, но в даден момент прекъсваме всичко“, коментира наставникът на френския тим.

profittips-the best football tips

„Има хиляди клубове, стотици играчи. Не е страшно, това е част от преговорите. Понякога се получава, друг път – не. Минаваме бързо към нещо друго. Трябва преди всичко да уважаваме най-вече думата си. Един път като сме се разбрали, подписването на договора трябва да е само формалност“, обясни Комбуаре за пропадането на трансфера на Филип Кръстев, който ще продължи да си търси нов отбор за новия сезон.

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker