Други отбориПърва лигаФутбол

Ето каква е трансферната сума на Георги Николов

Ботев Пловдив вече може спокойно да се похвали с привличането на нападателя на Хебър Пазарджик Георги Николов. „Жълто-черните“ спечелиха наддаването с клубове като Коняспор от Турция и МОЛ Фехервар от Унгария.

profittips-the best football tips

Въпреки изкушаващо предложение от турския клуб от половин милион евро, Николов и неговият агент Мирчо Димитров са избрали младежкият национал да продължи кариерата си в България.

profittips-the best football tips

Съобщава се, че Ботев е заплатил за услугите на 21-годишния нападател 300 хиляди лева, като споразумението е било постигнато след интензивни преговори. В сряда Николов посети тренировъчната база на Ботев в Коматево, където премина необходимите медицински прегледи, преди официалното му представяне като ново попълнение на отбора.

profittips-the best football tips

Той е роден на 5 юли 2002 година, като се отличава с впечатляващи резултати през последния сезон, като отбеляза осем гола в 17 мача и стана първият играч на Хебър с хеттрик в елита.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker