ТОПФутболЦСКА-София

Ето каква е целта пред Стамен Белчев, за да остане начело на ЦСКА!

Двамата изпълнителни директори на ЦСКА Филип Филипов и Стоян Орманджиев дадоха яснота около бъдещето на Стамен Белчев начело на „червените“. Той ще продължи да бъде треньор на ЦСКА, ако изпълни целта си – класиране в Лига Европа. За да постигне това, отборът трябва да завърши на второ място в Първа лига и Лудогорец да спечели Купата на България.

profittips-the best football tips

„Стамен Белчев има поставена цел. Дали ще е той следващия сезон ще се реши след края на сезона. Ако Стамен Белчев си постигне целта, няма проблем да остане на работа. Затова сме му гласували това доверие. Класиране в Лига Европа. Когато го назначихме за треньор. Само респект към него, защото той пое отбора в деликатна и сложна ситуация, след смяната на Ел Маестро“, сподели Филипов.

profittips-the best football tips

„В момента имаме дисбаланс в отбора, което не е тайна за никой. Имаме натрупване на някои позиции, на други дефицит. Първата стъпка е да имаме балансиран отбор. Не можеш да даваш големи пари и да привличаш сериозни футболисти, когато има дисбаланс. Първо един балансиран отбор, а след това да се следят футболисти с качества. Да си следваме стратегията и да изградим отбор“, добави Филип Филипов.

profittips-the best football tips

„Ние като ръководство сме зад институцията треньор в ЦСКА. Треньорът трябва да има власт. Когато се спазва структурата и стратегията за игра може да се привличат новите футболисти. ЦСКА трябва да играе доминиращ стил и така може да селектираш играчи. Може да си направиш баланса“, заяви Стоян Орманджиев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker