Левски (София)ТОПФутбол

Ето кога Билал Бари ще влезне в игра

Левски ще изиграе контрола по време на паузата в първенството заради мачовете на националния отбор. България ще се изправи в новосформирания турнира FIFA Series в Баку срещу Танзания (22 март) и Азербайджан (25 март).

profittips-the best football tips

Проверката ще бъде проведена на 23 март на централния терен на „Герена“, името на противника ще стане ясно близките дни. Най-вероятно това ще бъде тим от Втора лига.

profittips-the best football tips

Приятелската среща ще бъде и тест за Билал Бари. Нападателят е извън игра от септември 2022 година, когато се контузи по време на тренировка в навечерието на дербито с ЦСКА.

profittips-the best football tips

От тогава французинът бе подложен на две операции на коляното, втората от които през август миналата година. Той все още изпитва дискомфорт и болки при натоварванията.

„Бари ще има тест. Да знаем дали да разчитаме на него. Постоянно има някакви възпаления, трябва да сме наясно със състоянието му. Ситуацията в момента изнервя и него, и нас“, заяви треньорът на сините Николай Костов след равенството с Крумовград.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker