Левски (София)ТОПФутбол

Ето кой тим иска звездата на Левски

Гамба Осака е тимът, който иска звездата на Левски Уентън. Медиите в страната информираха, че японският клуб отново проявява интерес към крилото. Отборът, който завърши на разочароващото 16-о място в J Лигата, го искаше и в началото на миналата година, но тогава цената на играча го отказа от привличането му. Сега предстои да видим дали трансфер ще има.

profittips-the best football tips

Така тимът от Страната на изгряващото слънце се присъединява към китайци, които също искат бразилския флангови нападател в редиците си. Преди дни агентът на крилото Робсон Роча пристигна в България за разговори с шефове на сините. „Тема Спорт“ съобщи през миналата седмица, че Левски е на път да продаде звездата си.

profittips-the best football tips

Сините очакват да получат за бразилеца 2,8 милиона евро, като в момента текат разговори. Договорът на Велтон изтича с началото на следващата календарна година.

profittips-the best football tips

Наскоро 26-годишният футболист заяви, че не може да каже със сигурност, че ще продължи да носи синия екип. През лятото сериозен интерес към него имаше от страна на Стандард Лиеж, но до трансфер не се стигна.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker