Левски (София)Футбол

Ето къде Левски ще провежда лятната си подготовка

Левски е готов да започне лятната си подготовка, въпреки че все още няма нов треньор. Клубът има ясни планове за предстоящия сезон и е решил да проведе своя тренировъчен лагер в Правец. Отборът ще се събере за първа тренировка на 19 юни, понеделник, на стадион „Георги Аспарухов“.

profittips-the best football tips

Миналото лято „сините“ избраха зимния курорт Боровец за подготовката си, но този път решиха да променят мястото на лагера. В момента от клуба работят и по уговарянето на контролните срещи, които ще играят по време на подготовката. Вчера Ботев Враца обяви, че ще има спаринг с Левски в началото на юли.

profittips-the best football tips

Освен това, от „Герена“ очакват жребият за Лигата на конференциите, който ще се проведе на 21 юни. Тимът започва участието си от втория квалификационен кръг, като мачовете са предвидени за 27 юли и 3 август.

profittips-the best football tips

Въпреки липсата на нов треньор, Левски не спира работата си и се готви за предстоящия сезон. Феновете с нетърпение очакват да видят какви ще бъдат постиженията на отбора през следващата футболна година.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker