Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Ето откъде Левски намери нови попълнения

Ръководството на Левски вече са напреднали в намирането на нови попълнения за тима. Както е известно, Станислав Генчев обяви, че има нужда от петима, а бройката ще се увеличи, ако бъдат продадени повече играчи от набелязаните до този момент двама – Хосе Кордоба и Рикардиньо.

profittips-the best football tips

Кордоба вече е в Норич и остава само да сделката за бъде одобрена от английската федерация. За Рикардиньо се водят разговори, които са доста напреднали, защото той се задържа в Европа.

Според запознати „сините“ вече са готови с три от набелязаните цели – вратар и десен бек, които ще дойдат от Португалия. Вече има и вариант за заместник на Кордоба. Така може да се каже, че в отбрана Левски е окомплектован, защото на всички постове ще има конкуренция.

profittips-the best football tips

Остава само да се намерят футболисти за още две места, където Генчев смята, че е необходимо. Той и помощниците му търсят халф с габаритите на Андриан Краев, за да може да противодействат по-здраво на съперниците си.

Освен това им трябва още един нападател, ако се сметне, че на „Герена“ ще дойде все пак Алекс Колев. Както е известно, „сините“ решиха да се разделят с Билал Бари, след като смятат, че той едва ли ще завърне отново формата си.

profittips-the best football tips

А Рикардиньо е с един крак извън „Герена“. Така Левски ще остане само с младоците с Преслав Бачев и Борислав Рупанов. Иначе и през миналото първенство „сините“ бяха критикувани, че не взеха чист таран, който да бъде конкурент на Рикардиньо, след като се видя, че Евертон Бала не е такъв.

С продажбата на Рики пък ще се отвори и едно място за чужденец с паспорт извън ЕС, след като той така и не успя да се уреди с португалско гражданство, нищо че е подал документи и се смята, че има право на такова.

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker