Левски (София)ТОПФутбол

Жейнов защити Краев: Атаките към него са неоснователни!

Николай Жейнов излезе с позиция относно неуспешното развитие на трансфера на Андриан Краев от Левски в Ростов. Футболният агент заяви, че няма никакво участие, но има информация от свои източници в Русия. Той смята че атаките към доскорошния капитан на „сините“ са неоснователни.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува съобщеието на Николай Жейнов:

„Чета от вчера, че доста хора се упражняват да изкарват Анди Краев най-черния и лаком човек едва ли не в държавата. Без да имам нищо общо с проваления му трансфер в Ростов, нито да е мой клиент, благодарение на добрите ми връзки в Русия научих с доста голяма достоверност каква е била ситуацията.

profittips-the best football tips

Рядко си позволявам да коментирам трансфери, особено, когато нямам участие в тях, но в момента чувствам, че е несправедливо да бъде нападан Андриан, тъй като атаките към него в конкретния случай са неоснователни“.

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker