Левски (София)ТОПФутбол

Жейнов коментира бъдещето на Филип Кръстев

Агентът Николай Жейнов отговори лаконично пред gerena.bg на появилите се информации, че Кръстев ще остане на „Герена“. „Съжалявам, но към момента това не отговаря на истината!“.

profittips-the best football tips

За момента се изчаква да минат срещите на националния отбор, след което ще се обмислят всички оферти и коя от тях е най-добра за бъдещето на младият талант. Наскоро Жейнов заяви, че не е изключено и халфът да продължи в Левски, но „сините“ трябва да се договорят за нов наем с компанията, държаща правата на футболиста.

profittips-the best football tips

Кръстев подписа нов четиригодишен договор със „Сити Футбол Груп“. Към него интерес проявява гръцкият Арис Солун, а в последните дни се появи такъв и от нидерландския шампион Фейенорд. Оферти към него има и от други европейски клубове.

profittips-the best football tips

През уикенда английският журналист Гавин Рийд написа в Twitter, че Левски готви сензационен трансфер. Според него сините са отправили оферта за крилото на Арсенал Рийс Нелсън, който ще бъде свободен агент съвсем скоро. Но това е много малко вероятно.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker