ФутболЦСКА-София

Желан от ЦСКА е по-близо до Емелек

Изданието soyfutbol.com съобщава, че централният нападател Майкъл Естрада, който е желан от ЦСКА изглежда по-близо до трансфер в гранда от родината си Емелек. Преди това се появи информации в няколко южноамерикански медии, че Естрада няма да премине в Емелек поради финансови причини, но сега преговорите са взели обратен обрат.

profittips-the best football tips

В интервюто си агентът на нападателя Гонсало Варгас заяви, че решението за бъдещето на Естрада ще бъде взето до края на седмицата. Той посочи, че има оферти от ЦСКА, втородивизионен испански отбор и два еквадорски отбора, включително Емелек.

profittips-the best football tips

Майкъл Естрада не изживя най-добрия си сезон в мексиканския отбор Круз Азул, където бе под наем от Толука. Това доведе до загубата на неговото място в националния отбор и той игра само в 3 мача като титуляр на Мондиал 2022 в Катар.

„Тема Спорт“
Снимка: Topsport.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker