Левски (София)ТОПФутбол

Жереми Петрис обвини Костов в лъжа

Бившият футболист на Левски Жереми Петрис сподели своята гледна точка за раздялата си с клуба. Французинът бе продаден на белгийския Шарльороа в края на януари, след като отказа да преподпише със сините.

profittips-the best football tips

„Имах много добри мачове със синята фланелка. Винаги съм се борил за титулярното място и съм се старал да давам най-доброто от себе си на терена. Но договорът, който ми бе предложен да преподпиша, изглеждаше като тотална липса на уважение към труда ми. Точно такива бяха предложени също така и на Краев, както и на Велтон. Боримиров ме изпрати във втория отбор без причина, тъй като бях заявил, че няма да преподпиша договора си.

profittips-the best football tips

Винаги съм се държал добре с ръководството на Левски. За да съм напълно откровен, никога не съм обещавал, че ще преподпиша контракта си, но треньорът излъга за това. Вече му бях казал, че няма да подновя договора си, но той каза съвсем различни неща пред журналистите“, заяви Петрис пред gerena.bg.

profittips-the best football tips

„Николай Костов се отнасяше с мен като към свой внук. Станахме много близки с него. Той ми вярваше и съм му благодарен. Обичах да работя с този треньор. Ще кажа само, че бих искал да се разделя с Левски при много по-различни обстоятелства. Надявам се, че ще бъда разбран. Станимир Стоилов беше човекът, който ме разбираше отлично във всяко едно отношение. Вдъхна ми много кураж. От него лъхаше доверие. Дължа му много! С най-голямо удоволствие бих се върнал един ден в Левски, ако феновете ме искат“, добави още той.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker