Левски (София)СлавияФутбол

Загорчич има рецепта за победи срещу Левски

По всичко изглежда, че треньорът на Славия Златомир Загорчич е открил начин да побеждава Левски на „Герена“. В последните му четири двубоя срещу Левски той печели и винаги с един и същ резултат, а именно 2:1 в полза на тима му.

profittips-the best football tips

Загорчич е бил начело на Литекс и на Славия, изправяйки се срещу Левски на неговия стадион. Той губи първия си двубой там през далечната 2013-та година с резултат 4:1. Тогава той е начело на ловешкия Литекс.

profittips-the best football tips

Четири години по-късно, но този път със Славия Загорчич зауби с 0:4 като гост. Година по-късно последва и последната загуба на Загорчич на „Герена“, този път с резултат 0:2.

profittips-the best football tips

От първи март 2020-та година сръбският наставник получи импулс. Той спечели двубоят на тази дата, както и следващите три с резултат 2:1. Без значение дали тима му пръв повеждаше в резултата или не, резултатът винаги оставаше същия.

На 29-ти март тази година предстои да видим дали започналата през този месец преди четири години серия от победи като гост на Златомир Загорчич ще приключи или Николай Костов ще запише поредното разочарование за треньор на Левски в домакинство срещу тим на сръбският наставник.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker