Левски (София)Футбол

Запалянко на Левски се опита да съблече капитана, фенклуб на „сините“ избухна

След загубата на Левски от Черно море, напрежението рязко се покачи в сектора за гости на стадион „Тича“. След края на мача футболистите отидоха да благодарят на привържениците, които ги подкрепяха в морската столица, но част от агитката ги посрещнаха агресивно с освирквания.

profittips-the best football tips

Капитанът на Левски Вендерсон Цунами бе в центъра на събитията, след като запалянко на „сините“ направи опит да съблече фланелката на бразилеца. Левият краен бранител обаче успя да реагира и да се измъкне от ситуацията. Това предизвика намесата на органите на реда, които арестуваха един от най-настъпателните. От трибуната със „сините“ привърженици се чуха и викове „Оставка“.

profittips-the best football tips

Левски влезе впоредица от три загуби, включваща и тежки поражения от ЦСКА и Лудогорец, а фенклубът на Левски „Сини хуни Перник“ излезе с крайна позиция.

profittips-the best football tips

Макар и лаконични, посланието им е повече от ясно: „ВСИЧКИ ВЪН ВЕДНАГА, ДА НЕ СЕ НАЛАГА НИЕ ДА ВИ ГОНИМ. И повярвайте няма да ви хареса!!!“

Само преди дни Николай Костов получи подкрепа от Наско Сираков. Мажоритарният собственик увери, че треньорът ще остане и през идния сезон, а точно в момента се водят преговорите му за нов договор.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker