Левски (София)ТОПФутбол

Защитник на Левски в престижна класация, заедно с Анхел Ди Мария

Централният защитник на Левски Хосе Кордоба попадна в един отбор с нападателите на Бенфика Анхел Ди Мария и Манчестър Сити Хулиан Алварес. Панамецът намери място в състава за най-добре представилите се латиноамерикански играчи през месец септември на сайта noticiasrcn.com.

profittips-the best football tips

22-годишният футболист изигра силни мачове с екипа на Левски и си заслужи мястото в единайсеторката. В подредбата на състава Кордоба си партнира със защитника на Спортинг Лисабон Себастиан Коатес.

profittips-the best football tips

В предни позиции пък прави впечатление присъствието освен на Анхел Ди Мария и Хулиан Алварес, така и това на стрелеца на Фейенорд Сантяго Хименес и изгряващата колумбийска звезда Хуан Камило Ернандес от американския Кълъмбъс Крю.

profittips-the best football tips

Кордоба не се представи на ниво при загубата от Лудогорец с 0:1 и носи вина за гола, но сега е мотивиран да поправи грешките си в дербито с ЦСКА.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker