Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Защитник на ЦСКА е изиграл последния си мач, ръководството са му бесни

Централният защитник на ЦСКА Енес Махмутович успя да вбеси ръководството и феновете след непрофесионалната си постъпка по време на мача с Локомотив Пловдов.

profittips-the best football tips

Неговият договор изтича и няма да бъде подновен, след като двете страни не се разбраха за заплатата и игровото време на национала на Люксембург. До момента Махмутович бе оставил добри впечатления с отношението си към тренировъчния процес и мачовете.

profittips-the best football tips

В последния кръг на плейофите обаче, централният защитник започна като титуляр, тъй като Християн Петров и Браян Кордоба получиха почивка преди баража в петък. Изглежда обаче Махмутович нямаше никакво намерение да си губи времето с битката за Европа, като направи всичко възможно да си изкара жълт картон, който е пети за него през сезона и му носи наказание.

profittips-the best football tips

След като главният съдия го помилва при две груби умишлени нарушения през първата част, в края на двубоя той все пак изпълни целта си и бе санкциониран за реплики. Така бранителят няма да е разположение на Стамен Белчев в петък и изигра последния си мач с червената фланелка.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker