бетано казино

Спорт +ТОП

За пример! Вижте какво направи Стилиян Петров със събраните средства от „Мача на надеждата“

Mедицинска апаратура и оборудване за над половин милион лева закупи и дари фондацията на бившия капитан на националния отбор по футбол, Селтик и Астън Вила – Стилиян Петров. Те са за 10 болници от цялата страна, а средствата са от организирания на 6 септември миналата година „Мач на надеждата“ в София. Тогава бяха събрани 856 512 лв.

В благотворителната си дейност фондация „Стилиян Петров“ залага на увереността, че помощта трябва да бъде разпределена не само за националните болници, но и за тези, които се грижат за онкологично болните българи в цялата страна.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁10 лв. Безплатен Залог + 300 лв. за Нов Клиент🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁30лв. БЕЗ РИСК За Всеки Мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Безплатна Игра с Прогнози за 10 000лв.🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Желанието ни беше да дарим точно това, от което съответните лечебни заведения се нуждаят, за да бъдем максимално полезни. Влязохме в контакт с всяко едно от тях и закупихме точно тази апаратура и оборудване, които самите те пожелаха и от които най-много се нуждаеха“, обясни Стилиян Петров.

За сумата от 585 хил. лв. фондацията на българският национал закупи три напълно оборудвани с необходимите трансдюсери ехографа, електрохирургичен нож, два ЕКГ-апарата, лабораторен микроскоп, фризер за хистологични проби, радиологична камина и коагулометър. Голямото дарение съдържа още – 10 инфузионни помпи, 48 кресла за инфузионни вливания, 70 стойки за инфузионнивливания, 48 болнични легла, 8 лежащи транспортни колички, 10 манипулационни колички, 5 инвалидни колички, 2 специализирани шкафа за операционна.

tribunasofia

Апаратурата и оборудването са за 10 онкологични болници и диспансери в 6 града в страната – Бургас, Враца, Стара Загора, Варна, Русе, Плевен, за националните хематология и онкология в столицата, както и за детското онкологично отделение на ИСУЛ и за един от най-големите онкологични диспансери в София.

Levski palms bet oferta

„Щастлив съм, че с усилията и огромните сърца на всички, които се включиха по един или друг начин в благотворителната кауза на нашата фондация успяхме да подсигурим на пациентите в България страдащи от онкологични заболявания по-добри и качествени условия за тяхното лечение“, каза Стилиян Петров.

С остатъка от набраните в „Мача на надеждата“ средства Стилиян и съпругата му Паулина ще помогнат финансово и на засегнати от коварната болест българи. За трудното решение на кого точно да бъдат дарени пари семейство Петрови ще разчита на експертното мнение на екип от специалисти, за да може сумата да бъде разпределена най-справедливо, ефективно и прозрачно.

„БТА“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker