Анализи и коментариФутбол

За първи път в историята: Три поредни загуби за Левски, десет допуснати гола

Левски преминава през тежка ситуация. Отборът е в нокдаун, след като загуби последните си три възлови мача и тъмни облаци са се надвесили над главата на треньора Николай Костов. Столичани се намират на пета позиция, на три точки от четвъртото място, където е Локомотив Пловдив, кръг преди края на редовния сезон.

profittips-the best football tips

За първи път в историята си „сините“ допускат три поредни загуби с 10 гола във вратата си. Досега най-тежката серия на е включвала 9 гола във вратата им и само две загуби, а това се е случило през далечния сезон 1985/1986.

profittips-the best football tips

Иначе тимът вече има три поредни загуби в три мача, но с по-скромна голова разлика – 1:6. Това се е случило през 2021-ва година. Загубата с 3:1 от Черно море пък е четвърта за тима. Предишните три са дошли през 1971, 1978 и 2011-та година, т.е. от 13 години Левски не е губил с този резултат от „моряците“.

profittips-the best football tips

При Левски се наблюдава и тенденция да допуска голове през втората част и най-вече в заключителните минути. При получени 26 гола дотук, 17 от тях са през второто полувреме, а почти половината от тях /седем/ – през последния четвърт час на срещите.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker