ТОПЦСКА 1948ЦСКА-София

Ивайло Чочев с кратък коментар за интереса от ЦСКА-София

Полузащитникът и капитан на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев говори пред медиите, след като бе избран за Футболист №1 на месец декември в Първа лига, както и за най-добър играч на 19-ия кръг в анкетата на „Пресклуб България“. Българският национал сподели, че на този етап остава в клуба.

profittips-the best football tips

„Засега оставам. Само от медиите съм чувал (б.р. – за интерес от ЦСКА). Може да се каже, че се променят целите, защото ни напуснаха основни футболисти. Имахме дълга скамейка. Радостно е, че момчетата, които не получаваха толкова шансове, сега ще могат да играят повече и да заместят основните играчи, които си тръгнаха“, заяви Чочев.

„Не мисля, че е имало някой, който е бил второстепенен. Ради Кирилов, страхотен футболист, който беше и национал, сега ще играе повече, Карагарен също. Може би след напускането на Русев ще получат повече шанс и ще го заместят подобаващо.“

profittips-the best football tips

„Мисля, че ще бъдем готови физически за Суперкупата. Тежък мач срещу най-добрия отбор в България, със сигурност са фаворити, ще опитаме да използваме шансовете си и да ги излъжем“, сподели халфът на ЦСКА 1948.

„Най-тежкия жребий уцелихме за Купата, рано или късно трябва да играем с тя, миналата година беше на финал, може би ще са концентрирани върху другите турнири.“

profittips-the best football tips

„Всички отбори следя, Лудогорец си остава най-добрият отбор и го показва и в контролите. Другите отбори също се представят добре, има повече натоварвания в подготовката и може би това натежава“, сподели още Чочев.

„Ние всеки мач ще излизаме за победа. Радостно е, че от по-водещите отбори почти никъде не загубихме. Реалната цел е трето място да гоним, не е голяма разликата, мисля, че е 7 точки. Важно е как ще започнем, защото ни напуснаха някои футболисти и имаме тежка програма“, каза още капитанът на „червените“.

„За Купата се надяваме Лудогорец да са разконцентрирани и да имаме своя шанс. Лудогорец е фаворит заради опита си, но ще чакаме нашия си шанс.“

„Аз съм го казвал и пак го казва, задачата ми не е да вкарвам, но се надявам да продължа да вкарвам. Елитон беше много добър на статични положения, Русев също вкарваше. За мен Русев е изключително добър футболист, радвам се за него, дано това е трамплин за него“, продължи българският национал.

„Надяваме се, че младите футболисти ще се развият, имат таланти. В момента ще сме по-млад отбор, има опитни футболисти, които могат да са лидери – Ради Кирилов, Виячки, Карагарен, Реян Даскалов, Дани Наумов, това сме няколко футболисти, които сме по-опитни и младите могат да попиват от нас. Гледаме да си помагаме“, коментира Ивайло Чочев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker