ФутболЦСКА-София

Иван Турицов: Може би това не беше нашият ден

Защитникът на ЦСКА Иван Турицов говори след равенството срещу Славия. Бранителят сподели, че ЦСКА през цялото време е бил по-добрият отбор на терена.

profittips-the best football tips

„Изгубихме две точки. Не спечелихме от този мач, защото през цялото време бяхме по-добрият отбор. Щом съдията ги е видял на ВАР, значи е правилно решение. Така мисля. Не знам. Не съм гледал повторения. Ще се прибера вкъщи и ще ги гледам. Тогава мога да коментирам. Сега нямам никаква представа.

profittips-the best football tips

Искахме да победим, това беше целта през целия мач. Може би това не беше нашият ден или пък липса на концентрация – и пред нашата врата, и пред тяхната.

profittips-the best football tips

Със сигурност не се играе по-трудно, когато си на върха, защото през миналото първенство държахме първата позиция през цялата година. Какъвто е мачът, когато сме на първа позиция, такъв е и когато сме назад. Имаме оставащи два финала и ще гледаме да ги спечелим.

Следващият мач срещу Славия за Купата ще е същият. Едва ли за четири дни могат да променят нещо. Нека видим грешките си и мисля, че ще покажем друго лице“, каза Турицов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker