Първа лигаФутбол

Ивелин Попов: Георги Николов е фокусиран изцяло върху футбола за разлика от връстниците си

Ивелин Попов даде интервю преди заминаването на Ботев за Турция, където тимът ще проведе подготвителния си лагер. Той похвали новият си съотборник Георги Николов, за когото смята, че е фокусиран върху футбола вместо върху други неща за разлика от повечето млади футболисти у нас.

profittips-the best football tips

„Заминаваме с добро настроение. По-голямата част от физическите натоварвания ги направихме в Пловдив. Имаме добра основа, за да затвърдим това и в контролите. 

profittips-the best football tips

Отиваме да играем със сериозни съперници, което е добре. Отиваме да надградим и да затвърдим добрите резултати от последните няколко месеца. 

profittips-the best football tips

Георги Николов е добро момче, професионалист. Личи си от първите дни, че е фокусиран изцяло във футбола. За неговите години не е много често срещно в нашите ширини. Той прави изключение. Надявам се да е здрав и съм сигурен, че ще помогне много на отбора. 

Ботев може да постигне добри резултати и да атакуваме Купата на България. Мисля, че отборът ще бъде по-силен през втория полусезон. Съставът е окомплектован и ще имаме време за всичко по време на подготовката.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker