Извън БългарияЛевски (София)Футбол

Играч на Левски бе отличен в родината си

Левият защитник на Левски – Цунами – попадна в медийното пространство в родината си. Бразилецът бе предложен от футболния портал „Рог For а das Quatro Linhas“ на тимовете в страната.

profittips-the best football tips

Сайтът посочи силните му страни както в защита, така и в атака: „Нека ви представим едно бразилско име, което е подходящо за родния ни футбол. Това е Вендерсон Цунами, който играе в българския Левски.

profittips-the best football tips

В момента той е оценяван на 1,3 милиона евро. Въпреки че играе като краен защитник, офанзивните му показатели са много впечатляващи. Той има 75% успешен дрибъл в противниковата половина.

profittips-the best football tips

Вкарал е два гола и е направил три асистенции през този сезон. В допълнение към това има 59% успеваемост при дългите подавания. В отбрана също е прецизен, като трудно губи въздушен дуел или един на един“, написаха в родината му.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker