Извън БългарияНационалиФутбол

Играч на мача! Безкомпромисен Илия Груев помогна на Лийдс да продължи напред след 120 минути

Българският национал Илия Груев-младши бе избран за „Играч на мача“ в двубоя на Лийдс срещу Плимут с 4:1 в най-стария турнир – ФА Къп. Следващият съперник ще бъде един измежду Челси и Астън Вила.

profittips-the best football tips

Мачът се игра 120 минути, а Лийдс наложи своята воля в продълженията. Любопитен факт е, че Груев няма на сметката си гол или асистенция и той е избран и високо оценен за цялостното си представяне на терена.

profittips-the best football tips

„Това беше труден мач от 120 минути. Мисля, че в края показахме качество и направихме необходимото, за да преминем в следващия кръг. Очакваме с нетърпение следващия съперник“, сподели Груев, минути след края на двубоя.

profittips-the best football tips

Груев игра пълни 120 минути, като в тях направи точно 120 докосвания и 95% точност на пасовете. Също така даде точни 6 от 8 опита дълги пасове, спечели 5 единоборства. Той все повече се утвърждава в тима на Лийдс, където премина през лятото на 2023 година от Вердер Бремен.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker