ФутболЦСКА-София

Известен журналист потвърди за Мане, играчът се оказа свързан с Лъчо Танев

Гамбийският журналист Фодей Мане потвърди за интерес от страна на ЦСКА към Аласана Мане. Бившият халф на Етър в момента се състезава в датския Одензе.

profittips-the best football tips

Фодей Мане не за пръв път дава информация за трансфер на ЦСКА. Той разкри идването на Сейни Санянг на „Армията“, а по-късно сподели за водещите се преговори с Мохамед Джоб. Вторият не дойде в ЦСКА, но от негово интервю стана ясно, че преговори наистина са водени. По-рано днес новото ръководство на ЦСКА заяви, че няма да отрича нито едно от имената, които се споменават по медиите, но уточни, че не са водени преговори с тях, което означава, че нещата още са на доста начално ниво.

profittips-the best football tips

Аласана Мане се оказа връзка между ЦСКА и родният мениджър Лъчо Танев, който беше доста изолиран от ЦСКА през последните години. Гамбиецът е представляван от сина на Танев, Георги Танев – младши.

profittips-the best football tips

Георги Танев – младши работи и с други бивши футболисти на Барселона. Синът на Лъчо Танев спомогна и за трансфера на Муса Н’Диайе в Андерлехт, осъществен преди две години.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker