бетано казино

Спорт +ТОПФутбол

Изненада! Касабов внесе документи за вписването си като президент

Михаил Касабов е подал документи за вписването си като президент на БФС, съобщи „Дспорт“. От партидата на БФС в Търговския регистър видно става ясно, че досегашният вицепрезидент на футболната централа е подал необходимите документи като изпълняващ длъжността президент на БФС.

Това се случва след подадената от Борислав Михайлов оставка. По този начин се изпълнява решението на Изпълкома на БФС от 6 декември, когато Михайлов подаде своята оставка, а Касабов бе избран за изпълняващ длъжността.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁10 лв. Безплатен Залог + 300 лв. за Нов Клиент🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁30лв. БЕЗ РИСК За Всеки Мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Безплатна Игра с Прогнози за 10 000лв.🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Дълго време от БФС не предприемаха действия по вписването на Касабов, а тази тема бе широко обсъждана в общественото пространство. Няколко пъти бе отбелязано, че вписването е задължително условие.

По този начин, при евентуален Конгрес, ако той бъде обжалван, Михаил Касабов ще остане управляващ на футболната централа.

tribunasofia

Очаква се до 3 дни Търговският регистър да обработи документите и евентуално да приеме вписването на Михаил Касабов. Това би означавало, че документално, ерата „Борислав Михайлов“ като президент на БФС приключва. Това може да не се случи само, ако оттегли оставката си или не се кандидатира на следващия Конгрес и бъде избран.

Levski palms bet oferta

Все още не е ясно дали изборният Конгрес ще бъде на 15 март тази година, за когато обявен, но все още това решение не е вписано в Търговския регистър.

Снимка: Startphoto

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker