Спорт +ТОПФутбол

Изненада! Касабов внесе документи за вписването си като президент

Михаил Касабов е подал документи за вписването си като президент на БФС, съобщи „Дспорт“. От партидата на БФС в Търговския регистър видно става ясно, че досегашният вицепрезидент на футболната централа е подал необходимите документи като изпълняващ длъжността президент на БФС.

profittips-the best football tips

Това се случва след подадената от Борислав Михайлов оставка. По този начин се изпълнява решението на Изпълкома на БФС от 6 декември, когато Михайлов подаде своята оставка, а Касабов бе избран за изпълняващ длъжността.

profittips-the best football tips

Дълго време от БФС не предприемаха действия по вписването на Касабов, а тази тема бе широко обсъждана в общественото пространство. Няколко пъти бе отбелязано, че вписването е задължително условие.

profittips-the best football tips

По този начин, при евентуален Конгрес, ако той бъде обжалван, Михаил Касабов ще остане управляващ на футболната централа.

Очаква се до 3 дни Търговският регистър да обработи документите и евентуално да приеме вписването на Михаил Касабов. Това би означавало, че документално, ерата „Борислав Михайлов“ като президент на БФС приключва. Това може да не се случи само, ако оттегли оставката си или не се кандидатира на следващия Конгрес и бъде избран.

Все още не е ясно дали изборният Конгрес ще бъде на 15 март тази година, за когато обявен, но все още това решение не е вписано в Търговския регистър.

Снимка: Startphoto

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker