ТОПФутболЦСКА-София

Изненада! Любимец на червена България заведе дело срещу ЦСКА

Бившият нападател на ЦСКА Жуниор Мораеш е завел дело срещу ЦСКА във ФИФА, Бразилецът иска 250 000 евро за неизплатени заплати и премии за периода, когато е носил „червената“ фланелка.

profittips-the best football tips

Мораеш се подвизаваше в ЦСКА през сезон 2011/12, а някой от тогавашното управление на „армейците“ е подписал изключително неизгодни за клуба анекси в договора му, заради които „червените“ отново ще се изправят пред съда.

profittips-the best football tips

37-годишният бразилски нападател в момента е без отбор, но с представянето си в ЦСКА си осигури трансфер в украинския Металург (Донецк), а след това и в грандовете Динамо (Киев) и Шахтьор (Донецк), където прибираше доста сериозна заплата. Той успя да вземе и украинско граджанство, с което облече и екипа на националния отбор на Украйна.

profittips-the best football tips

След напускането му от стадион „Българска армия“, Мораеш на няколко пъти заявяваше, че обича ЦСКА и че е склонен да се завърне в Борисовата градина, като и за кратко време успя да спечели обичта на публиката.

Твърде вероятно е опитът му да се окаже неуспешен, защото от периода му при „червените“ минаха десет години, а срокът за предявяване на такива претенции е две.

„Топспорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker