НационалиТОПФутбол

Изненада! Съдът спря вписването на Гонзо като президент на БФС

Поредната драма се задава в родиня футбол! Оказва се, че вписването на Георги Иванов – Гонзо като президент, заедно с новия Изпълком, е спряно заради заведено дело от аматьорския клуб Скравена.

profittips-the best football tips

Доводите в искането на Скравена са, че молителят е член на сдружението, по чиято партида е подадено заявлението с което се иска вписване на промени въз основа на решения конгрес, проведен на 15 март 2024 г., които молителят счита за незаконосъобразни и противоречащи на Устава и които е оспорил пред съда. В тази връзка аматьорският клуб настоява за отмяна на всички решения, взети на извънредния конгрес.

profittips-the best football tips

Софийският градски съд е излязъл с определение, което гласи, че спира регистърното производство до приключване производството по исковата молба на Скравена. Определението може да се обжалва от БФС пред САС в 7-дневен срок.

profittips-the best football tips

По този начин към момента начело на родния футбол поне документално остават Михаил Касабов и колегите му от предишния Изпълком.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker