ТОПФутбол

Изненадващо! Появи се нов кандидат за президент на БФС

Една от най-любопитните теми през календарната година ще бъде предстоящият Конгрес на БФС, на който трябва да се избере нов президент. И докато Търговския регистър отказва да впише поканата и създава допълнително напрежение и неясното около дългоочакваното събитие, в битката за поста изненадващо се включи нов претендент.

profittips-the best football tips

Става въпрос за Георги Градев, който доскоро бе част от щаба на претендента за президентския пост на БФС Димитър Бербатов. Адвокатът по спортно право издигна собствената си кандидатура за шеф на Централата.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува неговото изявление, с което той съобщава за рещението си:

„Приятели, мой граждански и професионален дълг е да помогна на българския футбол да излезе от кризата и разцеплението, което сегашното ръководство на Български футболен съюз създаде.

Вече 20 години работя в и за българския футбол. Почти няма клуб, футболист или треньор, на когото да не съм помогнал. Изградих име и контакти във всички международни футболни организации като ФИФА, УЕФА, ЕКА, ФИФПро, КАС и други. Имам зад гърба си повече от 600 дела в спортни инстанции. Помагам на малки и големи еднакво.

profittips-the best football tips

Преди 7 месеца ми се предостави възможност да участвам в обединението на българския шахмат, за което допринесох с експертиза, контакти, отдаденост и най-вече с твърдост и непоколебимост при вземането на важни управленски решения. Резултатите са видими за всички.

Дойде време да пренеса моята експертиза, контакти и комуникативност в услуга на българския футбол. Започвам подготовка на моята кандидатура за президент (председател) на БФС. Привлякох изключителни експерти от България и чужбина с опит, с които ще разработим програма за развитието на българския футбол и ще я предложим на футболната общественост. Получих съгласието на доказани специалисти в различни области с голямо обществено доверие, които да станат част от управленския орган на БФС. Ще имам срещи с държавата и общините.

След седмица отваря врати нов офис в стадион “Васил Левски”, където всеки ще е добре дошъл със своите идеи и препоръки.

Официалният старт на кампанията ми за президент на БФС ще бъде даден, след като бъде обявена покана за конгрес в Търговския регистър. Вярвам в успеха и обединението в името на българския футбол.

Георги Градев

#давърнемфутболанахората, #ЗаедноЩеУспеем“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker