Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Изненадващ нов вариант за треньор на Локомотив София

Локомотив София продължава да лъкатуши в първенството, а изглежда, че ръководството на клуба обмисля да направи треньорска рокада. Недоволството към настоящия наставник Данило Дончич нараства след всеки неубедителен мач на столичните „железничари“.

profittips-the best football tips

В събота „червено-черните“ загубиха столичното дерби със Славия, с което продължи изключително негативната серия на тима от девет домакинства на стадион „Локомотив“ без победа.

profittips-the best football tips

В медиите започна да се спекулира за името на нов старши треньор в „Надежда“. Според колегите от „Гонг“ Красимир Балъков ще поема отборът на Локомотив София. Твърди се, че легендарният български халф се е разбрал с ръководството и е въпрос на време смяната да се случи. Двете страни умумат кога е най-удачният вариант Балъков да застане начело на столичните „железничари“.

profittips-the best football tips

Единият вариант е да поема кормилото по време на паузата за националните отбора, а другият – да започне на чисто след края на шампионата.

Балъков има немалък опит зад гърба си като треньор. Той вече бе начело на Септември София, ЦСКА 1948, Етър, както и на националния отбор на България.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker