НационалиТОПФутбол

Илиан Илиев обяви легионерите за предстоящите мачове! Националният селекционер с любопитно изказване

Селекционерът на нациналния отбор на България Илиан Илиев обяви избраниците на футболистите, играещи зад граница, за предстоящите контролни срещи през юни. „Лъвовете“ ще се изправят срещу Румъния и Словения, които са участници на Европейското първенство в Германия.

profittips-the best football tips

Мачовете ще са част от подготовката на съперниците за големия европейски форум. България ще гостува на Румъния на 4 юни в Букурещ и на 8 юни на Словения в Любляна.

 
Ето и пълния списък на легионерите:

Димитър Митов (Сейнт Джонстън, Шотландия), Алекс Петков (Шльонск, Полша), Симеон Петров (Шльонск, Полша), Валентин Антов (Кремонезе, Италия), Петко Христов (Специя, Италия), Георги Костадинов (АПОЕЛ Никозия, Кипър), Илия Груев (Лийдс, Англия), Филип Кръстев                                (Цволе, Нидерландия), Светослав Ковачев (Ахмат, Русия), Лукас Петков (Гройтер Фюрт, Германия), Кирил Десподов (ПАОК, Гърция), Георги Русев (Сион, Швейцария), Георги Минчев (АЕЛ Лимасол, Кипър), Мартин Минчев (Ризеспор, Турция)

profittips-the best football tips

На по-късен етап ще бъдат обявени и имената на играчите от българското първенство, които ще оформят групата за предстоящите двубои.

Междувременно, самият Илиев сподели изключително интересна новина по време на вчерашната пресконференция след Левски – Черно Море. Той заяви, че има вероятност да продължи да бъде начело на „моряците“ и България едновременно. Все пак селекционерът уточни да се изчака официално съобщение от двете страни.

„След края на сезона има разговори и с футболния съюз. Като цяло, мнението е, че е добре, като сме в националния отбор, да сме много близо и до клубния футбол. Запознати сме с почти всичко, така че, ако има нещо официално, ще бъде обявено и от двете страни. Но нещата са, така че имаме възможност да продължим и на двете места, но трябва официално да се потвърди“, сподели Илиан Илиев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker