НационалиТОПФутбол

Илиан Илиев: Този турнир и особено утрешният мач ще ни помогнат да се подготвим за Лигата на нациите

Селекционерът на националния отбор Илиан Илиев даде официална пресконференция преди втората контрола на България срещу домакина Азербейджан. Двата тима ще се срещнат в понеделник, 25 март, от 18:00 часа българско време на стадион „Тофик Бахрамов“ в Баку.

profittips-the best football tips

„Гледахме на запис мача на Азербайджан с Монголия, домакините доминираха през целия мач и са победили заслужено. Джелал Хюсеинов го познавам добре от работата ми в Първа лига, много добър млад футболист. Сега е с младежкия тим.

Видях се с Леандро Андраде в хотела, да. Този турнир и особено утрешният мач ще ни помогнат да се подготвим за Лигата на нациите. Очаква ни труден мач. Ще направим всичко възможно да запазим традицията България да няма загуба“, заяви Илиев.

profittips-the best football tips

„След мачовете със Сърбия и Унгария имаше много позитиви. С Танзания на моменти видяхме това, което искахме. Не изиграхме най-добрия си мач. Имаше моменти, в които не играехме добре. Важно е критиките да се базират на факти. Организацията тук е перфектна. Условията, които ни предоставиха са едно от нещата, заради които приехме да дойдем“, коментира той.

profittips-the best football tips

„Имаме още хора, които имат умора. Ще преценим на тренировката дали можем да ги използваме. Но няма да бягаме от предния състав. Искаме всеки мач да показваме по-добре лице. След позитивните отзиви след Унгария и Сърбия, срещнахме противник, който само може да ни навреди. Мачът си вървеше спокойно, спокойно. Сигурен съм, че ще подходим различно в този мач“, сподели още националният селекционер.

„Теренът ще е по-добър. Азербайджан заслужава уважение, много от футболистите им играят в Карабах, знаем как се представиха срещу Леверкузен. Трябва да сме максимално фокусирани. Липсваше ни предния път самочувствие във владеенето на топката. Утре трябва да подобрим това. Трябва по най-бързия начин да си взимаме топката“, добави още Илиан Илиев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker