Левски (София)Футбол

Илиян Стефанов: Имаше разочарование през есента, но това е доста добър двигател да се подобрим през втората част на сезона

Футболистът на Левски – Илиян Стефанов, говори пред медиите при завръщането на отбора от лагера в Турция.

profittips-the best football tips

„Лагерът беше пълноценен, изпълнихме всичко, което треньорът изискваше от нас. Очаквам да се представим много по-добре през пролетта, но първо трябва да се адаптираме към времето в България.

profittips-the best football tips

Разделите са нещо нормално във футбола – едни си отиват, други идват. Затова не мисля, че ще имаме проблеми да се справим. Според мен беше добра идея да се изиграят повече мачове по време на подготовката, защото така всички успяха да натрупат доста играви минути, което е невъзможно по време на сезона. 

profittips-the best football tips

Аз съм много амбициран, лагерът мина доста добре за мен. Имам постоянна комуникация с треньора, в контролите играх на различни постове, но съм доволен от това, което показах в Турция.

Разочарованието през есента беше доста голямо, е доста добър двигател за втората част от сезона, така че ще го използваме по най-добрия начин.“, заяви Стефанов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker