НационалиТОПФутбол

Илия Груев преди „най-скъпия мач в футбола“: На Уембли ще сме домакини, ние играем футбол заради тези мачове

Българският национал Илия Груев говори клубната телевизия на Лийдс преди финалния плейоф в Чемпиъншип между своя отбор и Саутхемптън, които определят на „Уембли“ последният участник в следващия сезон на английската Висшата лига.

„Беше много емоционален мач миналата седмица и ние сме много щастливи, че го направихме. Сега знаем, че ни предстои страхотен мач и финал на „Уембли“, заяви халфът на Лийдс, който вкара първия гол при успеха на йоркширци с 4:0 в реванша срещу Норич от полуфиналите в плейофите.

profittips-the best football tips

„Първата ми мисъл беше, че ще центрирам, но след това видях вратаря и си помислих да опитам, защо не! Беше невероятно. Това беше страхотен гол и това беше голям момент за мен. За съжаление не вкарвам толкова много, но беше важен гол, така че беше добре. Мисля, че изиграхме много добър мач. Бяхме много динамични и много зрели. Това беше страхотно представяне от наша страна и ни даде много увереност за предстоящия мач“, сподели 24-годишният българин.

„Стадионът ще бъде пълен и много хора ще гледат мача в много държави. Ние играем футбол заради тези мачове. Разбира се, бяхме малко потиснати след последния мач (от сезона), когато знаехме, че не сме спечелили директна промоция, защото искахме да го направим. Но сега имаме още един шанс и беше много важно да спечелим полуфинала. Сега би било още по-добре да отида на „Уембли“, на такова голямо събитие. Атмосферата и емоциите в тази игра ще бъдат невероятни“, коментира той.

profittips-the best football tips

„Чувстваме, че в града много хора наистина очакват с нетърпение този мач. Усетихте това след мача с Норич и е страхотно, защото много хора говорят за това. Целият сезон нашите привърженици бяха страхотни, но атмосферата срещу Норич беше наистина специална, беше невероятно. Мисля, че на „Уембли“ ще сме домакини, което ни дава много мотивация и енергия“, каза още Илия Груев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker