ТОПФутболЦСКА-София

Интересно име ще влезе в управата на ЦСКА

Поредно интересно име се появи на хоризонта след смяната на собствеността в ЦСКА. Юношата на „армейците“ Бойко Величков може да започне работа в клуба, пише „Тема спорт“.

profittips-the best football tips

Новите босове на „Армията“ са му подготвили три възможни позиции. Той може да стане спортен директор на клуба, оперативен директор или шеф на ДЮШ.

profittips-the best football tips

Той има две висши образования, Про лиценз, говори четири езика, притежава сериозни контакти в мениджърските среди. Бил е старши треньор, но също така има и управленски опит. Създател е на първата по рода си футболна академия в България за индивидуална подготовка.

profittips-the best football tips

Бившият лектор на НСА беше и в екипа на Димитър Бербатов. Той е и основен анализатор в студийните излъчвания на DIEMA Sport покрай мачовете от родното първенство. Негова беше и идеята за скандираният „Оставка“ в 19-тата минута на мачове по адрес на вече бившия шеф на БФС Борислав Михайлов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker