бетано казино

НационалиСпорт +Футбол

И премиерът попиля ръководството на родния футбол

В последните седмици ръководството на родния футболен съюз понася удар след удар. И ако до неотдавна ударите идваха предимно от футболните среди, напоследък започнаха да се появяват от най-неочаквани посоки.

След като известни родни актьори се изказаха против управниците на футбола у нас, днес политиците съо се включиха. Първи изплю камъчето спортния министър, а сега и премиерът на Република България се включи в обсъждането.

ТОП Бонуси За Месеца

⚽️Betano Мастър - 10 000 лв. БЕЗ ДЕПОЗИТ 🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🔵30лв. залог БЕЗ РИСК за всеки мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Три Нови Оферти до 10 000 лв. Всеки Ден🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎃FREE SPINS БЕЗ ДЕПОЗИТ САМО В НЕДЕЛЯ🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

TribunaSofia.bg ви предава думите му без редакторска намеса:

„Цялата организация тече между БФС и УЕФА. Държавата няма права да се меси в този процес. Това е тяхно решение и ние трябва да помогнем да го реализират. Има работна група между МВР с Футболния съюз и се обсъждат всички необходими мерки. Утре те ще дадат брифинг какви ще бъдат те. До тази ситуация се стига, защото е очевидно, че българския футбол върви упорито и устойчиво надолу и е време да БФС да си даде сметка, че той носи отговорност затова и тези протести имат основание, защото трябва да се промени нещо.

tribunasofia

Държавата няма права да се намеси пряко, но аз като гражданин бих казал, че имам право, когато виждам, че една система не върви добре да поставя въпроса, че трябва да се търси промяна.“

Снимка: Traffic News

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker