Анализи и коментариФутбол

Каква я свършиха? /брой петнадесети/

След края на последния редовен кръг на Първа лига е време да видим каква я свършиха двата гранда! Начело на ЦСКА дебют за първенство направи Стамен Белчев.

profittips-the best football tips

Двубоят на Левски и Берое сложи край на серията от поредни загуби на домакините. Тоталната доминация на домакините даде възможност на Берое да бъдат по-активни едва на четири пъти в рамките на целия сблъсък. 75% на 25% владеене на топката е повече от категорична демонстрация какво се случваше на терена.

profittips-the best football tips

Картината се допълва от следните статистики: 24 на 9 удара в полза на „сините“. От тях 3 точни и 7 блокирани шута за домакините /тук не броим неточните удари и гредите/, което показва притеснители проблеми в атака за тима, но те не успяха да съсипят този конкретен мач. Гостите имат 3 блокирани изстрела и 0 точни такива. Домакините са изпълнили цели 7 корнера, а гостите едва един. Берое имат надмощие в тъчовете и преките свободни удари /макар при вторите да става дума за минимално такова/.

profittips-the best football tips

Дебютът на Стамен Белчев не протече никак безоблачно. Тимът му поведе в първия четвърт час, но после получи два гола в рамките на две минути и се наложи на свой ред да обръща резултата през втората част. През първото полувреме ЦСКА не успяваше да наложи тотална доминация и се редуваха активност на Арда и такава на „армейците“. Второто полувреме беше тотално под контрола на гостите. 67% на 33% контрол на топката за тима на Стамен Белчев, довел до 20 изстрела срещу 10 на домакините. И двата тима имаха около 50% успеваемост в уцелването на вратата. Единственият показател, по който завършиха наравно, бяха преките свободни удари – по два за всеки от двата отбора.

Това беше от нас за този кръг! Скоро ще се видим с анализът на следващото „Вечно дерби“. Не пропускайте да го проследите в TribunaSofia.bg!

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker