Анализи и коментариФутбол

Каква я свършиха? /брой седемнадесети/

Здравейте, отново е време да видим каква я свършиха ЦСКА и Левски! В настоящия 32-ри кръг ЦСКА гостува на Лудогорец, а Левски беше домакин на Черно море.

profittips-the best football tips

Напук на впечатлението, което остави този двубой, тимът на ЦСКА беше почти толкова активен, колото тимът на Лудогорец. Тактиката на Стамен Белчев отново си пролича и тимът имаше 54% владение на топката. Двата тима дори имаха еднаква успеваемост в атака – малко под 50% от ударите бяха точни. С други думи: 5 от 11 за Лудогорец и 4 от 10 за ЦСКА. Преимущество за ЦСКА във всеки един игрови показател освен в тъчовете. Двата тима, както знаете, си поделиха по един червен картон. Доста нервен мач и можем да кажем, че нервите на терена повлияха сериозно на случилото се.

profittips-the best football tips

Подобно на предния мач, и тук статистиката представя различна картина от това, което повечето от нас видяха. Тимът на Черно море беше пасивен през почти целия мач с изключение на 15 минути, повечето от които през първата част. Тотална игрова доминация на тима на Левски откъм атаки. Същата е картината при останалите показатели с изключение на броя фалове и броя изпълени тъчове. 74 на 26% владение на топката за тима на Николай Костов някакси не успя да доведе до нищо повече от нулевото реми. Тук можем да кажем, че вината е основно на нападението на тима – от 13 удара едва 3 попаднаха в целта /с други думи около 25% точност/. За сравнение Черно море има четири удара и съответно два точни /50% успеваемост за „моряците“/ при все, че както казахме по-рано не беше особено активен по време на двубоя.

profittips-the best football tips

Това беше за днес! Очаквайте ни след следващия кръг, в който ЦСКА ще посреще като домакин тима на Крумовград, а Левски ще гостува на Локомотив Пловдив във един възлов за четвъртото място в крайното класиране двубой.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker