Левски (София)Футбол

Камен Воденичаров: Радвам се, че Левски ще играе в Европа

Актьорът Камен Воденичаров, който е голям фен на Левски коментира пред в. „Мач Телеграф“ как е видял сезона на „сините“ му любимци.

profittips-the best football tips

„Радвам се, че Левски ще играе в Европа. Не съм се съмнявал, че това ще се случи. Хубаво е, че сега ще се опитаме да играем в Лига на конференциите. Това е един много симпатичен турнири, въпреки че е най-малкият.Финалът между Фиорентина и Уест Хем беше много хубав. Европа е мястото на Левски. Хубаво е да играеш на всяко ниво.

profittips-the best football tips

Колкото до сезонът, мисля че ако бяхме взели повече точки в онези 11 мача, които нямахме победа, можехме да се борим и за нещо повече. В крайна сметка – трябва да сме доволни от това, което се случва, защото изживяхме, а и продължаваме да изживяваме много трудности. Трябва да се радваме на момчетата, дори и да не сме на първото място. Това е процес и трябва да се надяваме, че занапред ще се случи“, коментира Воденичаров.

profittips-the best football tips

„Аз се радвам на Елин Топузаков и това, което той успя да постигне. Той пое Левски в много тежък момент, когато беше много ветровито. Онзи момент трябваше да се спести на левскарската общност, според мен“, казва още актьорът, който е твърдо за това Топузаков да остане.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker