Извън БългарияФутбол

Канцлера се завърна след 9 месеца отсъствие и пак се контузи

Нападателят Бисмарк Чарлс, наричан от мнозина Канцлера заради съвпадението на малкото му име с фамилията на известен политик от миналото, успя да дебютира за новия си клуб. Той започна като титуляр и прекара на терена 45 минути за тима на Железничар Сараево с треньор Бруно Акрапович.

profittips-the best football tips

Първите му минути игра за последните 9 месеца донесоха и нова контузия. Нападателят ще отсъства в следващите 10 дни заради леко разкъсване на мускул.

profittips-the best football tips

Талантливият играч е преследван от чести контузии. Те го затормозяваха още в ЦСКА, а пак контузиите му попречиха да запише минути за Пирин, където беше под наем преди да подсили босненците.

profittips-the best football tips

Настоящият му тим се намира на осмо място в класирането на местното първенство, а това беше и първата победа на бившият треньор на Локомотив Пловдив и ЦСКА начело на тима.

Снимка: Topsport.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker