Първа лигаФутболЦСКА 1948

Капитанът на ЦСКА 1948: Равностойни сме, младите играчи натрупаха опит и са готови за сериозни мачове

Капитанът на ЦСКА 1948 Радослав Кирилов говори на съвместна пресконференция, заедно със старши треньора Валентин Илиев по повод предстоящия последен мач за сезона – баражът за Лигата на конференции срещу отбора на ЦСКА-София, който е утре от 20:00 часа на стадион „Васил Левски“.

„Успяхме да си свършим работата, за да стигнем до този мач, който ще ни отвори доста възможности при победа. Готови сме по най-добрия начин и се надявам да се поздравим с успех“, заяви Кирилов.

profittips-the best football tips

„Нашите млади играчи натрупаха опит. Те са вече готови да играят тези сериозни мачове. Този мач се явява като бонус и може да изпитаме наслада от този двубой. Да излезем и да покажем какво можем. Имаме всички шансове да се поздравим с успех“, уверен е той.

„Готови сме за всякакви варианти, защото сме равностойни. За мен първо е голяма чест да съм капитан, но и голяма отговорност, защото все пак младите играчи се опитват да попиват от нас по-опитните“, сподели Радослав Кирилов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker