Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Капитан на ЦСКА е изиграл последния си мач?

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей по всяка вероятност е изиграл последния си мач с „червените“. Той получи контузия в дербито с Левски на 27 април, но след това игра на инжекции в реванша за купата с Ботев Пд, пише „Тема Спорт“.

profittips-the best football tips

Контузията е в областта на коляното, като подобрение в последните дни няма. Така той със сигурност пропуска гостуване на Лудогорец, като изобщо не е ясно дали ще може да играе в някой от останалите три двубоя до края на сезона.

profittips-the best football tips

Договорът му с „армейците“ също изтича през лятото и не е сигурно, че ще бъде подновен. Изпълнителните директори разкриха, че са предложили удължаване на всички играчи, които са в тази ситуация, но само при определени условия, които „са в полза на клуба“.

profittips-the best football tips

Нидерландецът цяла есен бе извън строя заради травма, но през пролетта се върна на терена. Той обаче така и не успява да навлезе в нужната форма, а освен това високата му заплата и претенции за титулярно място може да доведат до раздяла с ЦСКА след края на кампанията.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker