ЦСКА-София

Каранга и Хайнц тренират на високи обороти с основната група на ЦСКА

Второто ново попълнение на отбора на ЦСКА-София – Фернандо Каранга, вече тренира усилено с новите си съотборници. Бразилецът се присъедини към лагера на „червените“ преди няколко дни и не взе участие в контролата с Тренчин, спечелена от „армейците“ с 2:0.

profittips-the best football tips

Нападателят се намира в по-добра форма от очакваното, призна наставникът Нестор Ел Маестро след контролата със словашкия тим, като с натрупването на тренировките, не е изключено ако Каранга получи игрови минути в последната контрола на ЦСКА на турска земя. По-вероятно обаче е неофициалният му повторен дебют да бъде в по-късен етап от престоя му при столичния отбор.

profittips-the best football tips

„Червените“ срещат чешкия Бохемианс на 3 февруари. След като се завърнат в България, „армейците“ ще имат и проверка със Септември София, насрочена за 10 февруари.

profittips-the best football tips

Видимо от кадрите, публикувани от клуба, е присъствието на Тобиас Хайнц. Норвежкият халф напусна терена принудително в последния мач на „армейците“, но изглежда че травмата е отшумяла и той се е разминал с по-тежка контузия.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker