ФутболЦСКА-София

Каранга с историческо постижение

Фернандо Каранга стана най-резултатният чужденец в историята на „Вечното дерби“, отбелязвайки четвъртия си гол в такова. Освен това се затвърди тенденцията, че когато той вкара за ЦСКА, тимът не губи срещу Левски.

profittips-the best football tips

Първият му гол дойде още през 2017-та година, по точно на 4-ти март 2017-та година. Последваха нови на 18-ти март 2018-та и 18-ти април 2018.та година, за да се стигне до вчерашния му гол, който му донесе постижението.

Друг любопитен факт е, че от 6 години българин не е отбелязвал гол във „Вечното дерби“. За последно това стори Кристиан Малинов на 15-ти май 2018-та година.

profittips-the best football tips

Друга интересна особеност е, че през този сезон във всяко от дербитата между двата отбора някой от норвежците в тима отбелязва гол. В първото това стори Джонатан Линдсет, а вчера Тобиас Хайнц добави името си в списъка.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker