Първа лигаФутболЦСКА-София

Каре играчи на ЦСКА с неясен статут от лятото

Доста играчи на ЦСКА-София остават с неясно бъдеше. Месец и половина преди края на сезона четирима основни състезатели продължават да нямат подписани нови договори и от 1 юни стават свободни агенти.

profittips-the best football tips

Това са вратарят Густаво Бусато, който обяви преди две седмици, че не знае дали ще остане, Юрген Матей, който дълго време лекуваше контузия, националът на Люксембург Енес Махмутович и Иван Турицов.

С изтичащ договор е и Мено Кох. Нидерландецът няма да получи предложение за преподписване и престоят му в клуба със сигурност приключва след края на сезона.

profittips-the best football tips

Треньорската промяна и вероятните такива в управлението на клуба през лятото също ще са от значение за бъдещето на някои от състезателите.

Точно преди една година ЦСКА-София обяви, че преподписва с Амос Юга за още 3 годни. Клубът се опитва да се раздели с Лазар Туфегджич, който има контракт до лятото на 2025-а., въпреки че новият наставник на тима Стамен Белчев го включи в групата за първия полуфинален мач с Ботев Пловдив,

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker