Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Карлос Франса: Не знам какво ще стане в бъдеще, но се чувствам добре в Локомотив София

Нападателят на Локомотив София Карлос Франса е един от основните футболисти на „червено-черните“ през последните две години. 29-годишният бразилец вкара пет гола и направи 2 асистенции през настоящия сезон.

„Не знам какво ще стане в бъдеще, но определено се чувствам добре. Всички знаят кой съм аз и какво мога да покажа на терена. Не искам да говоря за бъдещето си. Целта ми е една – да се представям добре. Не мисля за друго“, отговори той на въпрос за бъдещето си.

profittips-the best football tips

„За нас беше трудно, защото имахме цел за изпълняване а именно да оставим отбора в елита. Именно затова исках да направя всичко, което ми е по силите ми, за да помогна на тима и се радвам, че го направих“, сподели Франса за победата срещу Берое, която подпечата елитния статут на Локомотив София през следващия сезон.

„Много съм горд, че играя под ръководството на треньор като Красимир Балъков. Той ни показва много неща, които са нови за нас, а това непременно ни помага да станем по-добри футболисти. Мисля, че го показахме и на терена“, заяви бразилецът по адрес на новия старши треньор на тима.

profittips-the best football tips

„Семейството ми се чувства добре в София. Дъщеря ми се роди тук и това, че те са окей, ми помага да мога да се представям добре на терена. Доволни сме в България”, каза още Карлос Франса в интервю за предаването „Преди кръга” по „Диема спорт“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker