Футбол

Касабов: Мога да обещая, че ако получа доверие, ще изпълня обещанието си: Без президенти и собственици в Изпълкома

Михаил Касабов се изправи пред делегатите по време на извънредния Конгрес на БФС. Претендентът за поста президент на Централата заяви, че няма да има президенти и собственици на клубове в Изпълкома.

„Повечето ме познават и знаят, че не обичам да говоря дълго. Казвал се Михаил Касабов и от 45 години съм свързан с българския футбол. В последните 28 години съм вицепрезидент на футболния съюз, отговарящ за международната дейност. Не мога да обещая промяна с магическа пръчка. Мога да обещая, че ако получа доверие, ще изпълня обещанието си.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁10 лв. Безплатен Залог + 300 лв. за Нов Клиент🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁30лв. БЕЗ РИСК За Всеки Мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Безплатна Игра с Прогнози за 10 000лв.🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

В ИК ще има шест настоящи члена на ИК и осем нови, но няма да има президенти, собственици или представите от професионалния футбол. Тези хора трябва да са в управлението на футболната лига. Тя да получи постепенно права.

Така е в повечето страни в Европа и ние трябва да се стремим натам. БФС трябва да се съсредоточи върху аматьорския и ДЮШ. Методично трябва да помагаме на децата. Това е основната задача на футболния съюз, за да изгражда поколение, което да премине в професионалния футбол“.

tribunasofia

„Също така Купата на България може да бъде върната във футболния съюз, тъй като така е в повечето страни. Ще инициирам широка дискусия. Вратите ще са ми отворени за всички, които имат рационални идеи и да се помогне на футбола ни да бъде там, където беше. Сигурен съм, че така ще постигнем желаните от всички нас резултати. От УЕФА и ФИФА ни пожелаха обединение. Всички заедно можем да помогнем на българския футбол“, завърши Михаил Касабов.

Levski palms bet oferta

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker