Първа лигаФутбол

Клуб от Първа лига набеляза Николай Костов и Любо Пенев

Настоящият треньор на Левски Николай Костов. както и този на Хебър – Любослав Пенев са фаворити за треньорския пост на завърналия се в Първа лига Спартак Варна. В последните дни стана ясно, че Росен Кирилов напуска варненци след последния мач за сезона с плевенския му съименик другия петък, а клубът започна да търси негов заместник, който да утвърди тима в елита.

С Пенев бяха водени преговори през декември миналата година, когато той дойде във Варна и разгледа базата на клуба. Впоследствие собственикът на Спартак Павлин Николов продължи да поддържа контакти с треньора на пазарджиклии и очакванията бяха той да поеме отбора през лятото, ако се завърне в елита, което вече е факт.

Костов пък бе близо до „соколите“ през миналия юни и оставаше само да подпише договор, но това не се случи, след като поиска от шефа да купи автобус на отбора.

Часове по-късно Костов, който игра за Спартак в А група през пролетта на 1994-та, получи обаждане от Наско Сираков и така се озова на „Герена“. Сега той напуска „сините“ след края на сезона. 

„Гонг“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker