Първа лигаСлавияФутбол

Ключови играчи на Славия под въпрос за следващия мач

Славия победи Локомотив София с 2:1 в столичното дерби на стадиона в „Надежда“. Капитанът на „белите“ Галин Иванов обаче бе заменен принудително в 33-ата минута, когато след спринт получи разтежение и напусна терена.

profittips-the best football tips

В 77-ата минута заради контузия в глезена бе заменен и Тони Тасев, който опита да доиграе, стискайки зъби, но в крайна сметка не успя да го направи.

profittips-the best football tips

Вероятно Иванов ще пропусне следващия двубой на Славия срещу Локомотив Пловдив на 16 март (събота) на стадион “Александър Шаламанов“. За Тасев шансовете да участва са по-големи, но все още няма официална информация от клуба. Очакванията са Галин Иванов да бъде готов след паузата за националните отбори.

profittips-the best football tips

Двама играчи на Славия получиха четвърти жълт картон в дербито с Локомотив София и при още един ще бъдат наказани за една среща. Това са Иван Минчев и Велко Йеленкович.

„Гонг“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker