Левски (София)ТОПФутбол

Ключов футболист на Левски отсъства от днешната тренировка, от клуба разкриха подробности

Отборът на Левски започва подготовка за най-старото столично дерби срещу Славия. Мачът от 26-ия кръг на Първа лига е на 29 март, петък, от 19:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

profittips-the best football tips

Един от новите в клуба Фабио Лима не присъства на днешното тренировъчно занимание на „сините”. Бразилецът получи контузия още в петата минута на съботната контрола със Спортист Своге, спечелена с 1:0.

От Левски излязоха със съобщение за състоянието на крилото на „сините“. Фабио Лима е с разтежение на мускула в задната част на бедрото на десния крак, което е установено след направените днес, 25 март, медицински изследвания..

profittips-the best football tips

Бразилецът имаше проблеми с глезена след мача с Крумовград и тренира известно време на облекчен режим. Въпреки това Лима започна като титуляр при победата над Етър с 3:0, като направи асистенция за първото попадение на Ел Джемили.

profittips-the best football tips

Междувременно, Билал Бари, който се завърна с гол на терена след над година и половина отсъствие, бе във видимо добро настроение и се включи в тренировъчния процес наравно със своите съотборници.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker